Comença el debat per definir el futur Ateneu Santboià

El pròxim diumenge hi ha previst una jornada de portes obertes al conjunt ateneístic.

El procés participatiu per definir com ha de ser el futur de l'Ateneu Santboià ha començat. Fins a la tardor de 2014, tothom està convidat a participar en els tallers i les activitats que tindran lloc en diferents espais de la ciutat. Aquest és un pas més per a la recuperació ciutadana d'aquest espai després que l'Ajuntament n'adquirís la propietat. Els resultats del procés serviran com a base per convocar el concurs arquitectònic necessari per poder realitzar les obres.

El procés participatiu va començar el passat dia 5 de maig amb un taller que va tenir lloc al pati de l'Ateneu i que va comptar amb la participació de més de quaranta persones. El Casal de Camps Blancs acollirà el dilluns 26 de maig, a les 19.00 h, un nou taller participatiu sobre els futurs usos de l'Ateneu. Les persones que participin en els tallers parlaran dels usos, la gestió i com ha de ser la intervenció en l'espai.

D’altra banda, aquest diumenge 25 de maig, coincidint amb la celebració de la Capvuitada, es podran visitar alguns dels espais de l'Ateneu. Les persones que s'acostin al centre per gaudir de la festa podran aprofitar per veure sales que porten anys tancades al públic. A més una gran maqueta ajudarà a les persones visitants a entendre els edificis i el seu entorn.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix