Torna l’operativa de passatgers de creuers a l’Aeroport Barcelona-el Prat

El vestíbul Intermodal de la terminal T1 s'utilitzarà de nou com a espai exclusiu per a aquest tipus d'usuaris.

L'Aeroport de Barcelona-el Prat posa en marxa aquest cap de setmana i fins al 27 d’octubre l'operativa de facturació per a passatgers de creuers. Es tracta d'un procediment específic per a aquells viatgers que agafen un vol després d'arribar en creuer a Barcelona.Hi ha establertes dues operatives específiques per als usuaris de creuer. D'una banda, hi ha els passatgers que arriben a Barcelona en vaixell i que després viatgen en avió amb les companyies Air France, British Airways i KLM. Aquest grup compta amb taulells de facturació propis al vestíbul Intermodal de la T1 perquè puguin facturar les maletes i recollir la targeta d'embarcament en cas que sigui necessari.Tal com es va fer l'any passat, s'habilitaran els filtres de seguretat de l'àrea de vols regionals -dic sud- i pont aeri -dic nord- per als passatgers que, després de facturar a la Intermodal, accedeixen a la zona d'embarcament.

Pel que fa als passatgers que arriben a Barcelona amb avió i posteriorment prenen un vaixell, aquests són dirigits a la zona d'estacionament d'autobusos de la T1, des d'on els traslladaran al port. En aquest àmbit, la companyia Intercruises gestiona l'operativa dels creuers Royal Caribbean Cruises, Happag Lloyd i Celebrity Cruises, mentre BC Tours s'encarrega de Norwegian Cruise Line.


Passatgers amb mobilitat reduïda

L'operativa destinada a passatgers de creuers, inclou també l'assistència a Persones amb Mobilitat Reduïda (PMR). Al vestíbul Intermodal hi ha un taulell amb personal per atendre permanentment les demandes dels usuaris. El servei d'atenció a PMRs consisteix en l'acompanyament del passatger durant el procés de facturació i als controls de seguretat fins al seu seient a l'avió. En arribar a la destinació, se l'ajuda a desembarcar i recollir el seu equipatge fins al punt acordat.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix