Manuel Reyes, alcalde de Castelldefels, en contra de la reobertura dels macroprostíbuls Riviera i Saratoga

L’Audiència de Barcelona permet que torni l’activitat en aquests dos locals després de finalitzar el termini legal de cinc anys des que van ser clausurats per ordre judicial.
Els macroprostíbuls Riviera i Saratoga tenen el permís de l’Audiència de Barcelona per tornar a obrir i desenvolupar la seva activitat. L’Audiència de Barcelona ha permès la reobertura després que s’esgotés el termini legal de cinc anys des que van ser clausurats per ordre judicial per la seva relació en el cas per presumpta corrupció policial i prostitució irregular. Una data que es va complir el passat març. Els seus propietaris van sol·licitar la reobertura i el tribunal els hi va concedir.

El cas, jutjat a l'Audiència i que va finalitzar el passat gener, està pendent de sentència. El fiscal anticorrupció ha reclamat penes d’entre 5 i 44 anys de presó per a sis agents del Cos Nacional de Policia, tres abocats, un funcionari de l’Ajuntament de Barcelona, un enginyer i els responsables dels locals de Castelldefels presumptament implicats en el cobrament de comissions per afavorir la prostitució i d’onze delictes més.

De totes maneres, aquesta resolució de l’Audiència de Barcelona està limitada, ja que en els dos macroprostíbuls estan en una situació d’abandonament i, a més, en concurs de creditors després del tancament cautelar fa cinc anys.

 
L'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, ha declarat per a La Premsa del Baix que “l'Ajuntament valora negativament aquesta decisió de l'Audiència de Barcelona que ha aixecat la mesura cautelar de tancament dictada durant la recerca del presumpte cas de corrupció policial en aquests locals i que actualment està a l'espera de sentència. L'Ajuntament de Castelldefels no vol que es produeixi l'obertura d'aquests locals en la nostra població pels problemes que han generat en el passat a la nostra ciutat i per l'impacte que té sobre la imatge de Castelldefels. És per això que s'engegaran els recursos legals al nostre abast per impedir que en un futur tornin obrir aquests macroprostíbuls a la ciutat.”

 
Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix