Llum verda al Pla de Projecció Exterior de Castelldefels

Els objectius són la seva internacionalització com a ciutat turística, esportiva i del coneixement.
El Pla de Projecció Exterior, fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, s'ha elaborat amb el suport d'un ampli procés participatiu d’entitats, ciutadans, polítics, tècnics i representants dels sectors més destacats del municipi. El Pla pretén guiar l'actuació del municipi cap a altres territoris i estats per donar a conèixer i posicionar la ciutat, atraure persones i inversions, i en general, generar benestar i riquesa per a la ciutadania i els diferents sectors d'activitat socioeconòmica.

Tres eixos
El Pla s'articula en tres eixos sectorials estratègics, que s'han definit a partir d'una diagnosi participativa en una primera fase de la seva elaboració. Els tres eixos són: Castelldefels, ciutat turística; Castelldefels, ciutat amb convocació esportiva, i Castelldefels, ciutat del coneixement i de la innovació.

Els tres eslògans conformen la visió de ciutat que Castelldefels vol projectar a l'exterior en els pròxims anys, visió que se situa en un marc internacional de referència europea. Responen a la vocació que té la nostra ciutat, recollida en el Pla, de reforçar la seva projecció exterior i internacional associada a l'excel·lència en el coneixement i la innovació, la seva singularitat en matèria d'esports nàutics i piragüisme, la qualitat dels serveis adreçats als visitants i turistes així com la riquesa cultural, patrimonial i gastronòmica del municipi.

Presentació
El Pla 2014-2020 serà presentat a la ciutadania el 29 d'abril. L'acte tindrà lloc a la Biblioteca Central (Espai Ramon Fernández Jurado), a les 19 h. A l'acte assistiran el diputat provincial, Juan C. García Cañizares i el director de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, Jordi Castells. Per part de l'Ajuntament de Castelldefels estaran presents l'alcalde, Manuel Reyes, i la regidora de Participació, Sonia Motos.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix