L’Aeroport de Barcelona-el Prat, el millor del sud d’Europa

És la tercera vegada que la instal·lació rep aquest guardó concedit per Skytrax i és el resultat de la valoració de prop de 13 milions de passatgers d’arreu del món.
El premi, atorgat pels passatgers de tot el món, es va lliurar en el transcurs d'una recepció a la ciutat comtal amb motiu de la fira "Passenger Terminal Expo". És la tercera vegada que l'Aeroport de Barcelona rep aquest reconeixement -els anteriors van ser al 2011 i 2012- basat en enquestes realitzades a prop de 13 milions de passatgers de 110 nacionalitats sobre més de 400 aeroports d’arreu del món. Els qüestionaris avaluen l'experiència dels usuaris en 39 productes i àrees de serveis un cop completat el viatge com són els accessos, el transport públic, el confort, la neteja, la facturació, els trànsits, la seguretat, la senyalització o les arribades.

El guardó va ser recollit per la cap del Gabinet de Direcció de l’Aeroport de Barcelona-el Prat, Gloria Rodríguez.

Redacció / Foto: AENA Catalunya
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix