El Consell Comarcal presenta el 7è Congrés Nacional de la Gent Gran

La delegació del Baix Llobregat estarà formada per 26 delegades i delegats.
El Consell de la Gent Gran de Catalunya (CGGC) i el Departament de Benestar Social i Família han presentat aquest matí en el Consell Comarcal del Baix Llobregat el 7è Congrés Nacional de la Gent Gran. Durant l’acte han estat designades les persones que formaran part de la delegació de la comarca en el congrés, totes elles membres del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran. El procés preparatiu culminarà l’1 d’octubre amb un acte central a Món Sant Benet, a la comarca del Bagues, en què es presentaran les ponències, conclusions i el manifest final. La iniciativa que enguany duu per lema “Junts podem” se celebra cada quatre anys i la convoquen la Generalitat i el CGGC.

La delegació del Baix Llobregat al 7è Congrés està formada per 26 delegades i delegats del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran i 4 suplents, que ja estan treballant els continguts de les dues ponències del congrés: “Persona, societat i benestar” i “La Catalunya del futur”.

L’objectiu del Congrés és reflexionar sobre les diverses realitats que viuen les persones grans al nostre país i tractar les principals problemàtiques, inquietuds o necessitats del col·lectiu. L’acte d’avui ha comptat amb la participació de Dolors Gordi, secretària de Família del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, i de Joaquim Balsera, president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, entre d’altres.

Redacció / Foto: Consell Comarcal del Baix Llobregat
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix