L’Ajuntament del Prat rep un premi per la seva lluita contra la violència masclista

Va ser en el marc del II Concurs de Bones Pràctiques Locals contra la Violència de Gènere que es va celebrar a Madrid.


El “Protocol Guia per a la prevenció i l'actuació professional contra la violència masclista” de l'Ajuntament del Prat va guanyar un dels premis del II Concurs de bones pràctiques locals contra la violència de gènere, en l'àrea de la coordinació i la detecció. Un acte que es va celebrar a Madrid i en representació del consistori municipal va recollir el guardó la tinent d’alcalde d’Acció Social, Margarita García.

Aquest premi el convoca la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. Entre els nou ajuntaments premiats de tot l'Estat espanyol hi figura el consistori baixllobregatí. El premi vol agrair el compromís dels governs locals en la construcció d'una societat lliure de violència sobre la dona.

Amb aquesta segona convocatòria de premis, ja seran divuit els Ajuntaments premiats per les seves bones pràctiques, triades entre les 250 presentades, que poden servir de referència en altres actuacions municipals en aquesta matèria. En l'edició d'aquest any es van presentar 117 pràctiques, 72 de les quals ho van anar en matèria de sensibilització i prevenció; 29 en Atenció i suport; i 26 en Coordinació i detecció.

Redacció / Foto: AEPdLL
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix