Més de 250.000 persones passen per la Fira de la Puríssima de Sant Boi

Un total de 538 expositors van participar en l’edició d’aquest any, un 9,5% més.

Èxit d’expositors i de visitants de la 67a Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat. Els carrers de Sant Boi es van omplir de visitants durant els tres dies del certamen. Enguany, el recinte firal va comptar amb la presència de 538 expositors, és a dir, un 9,5 % més que l'any passat.

Els dos grans espectacles programats, el concert Victus 1714 de l'Orquestra Simfònica del Vallès i l'actuació del còmic David Guapo, van omplir de gom a gom Can Massallera. La resta d'espectacles i activitats (concurs de paletes, festa de l'animal de companyia, trobada d'intercanvi de plaques de cava...) van tenir també una gran resposta per part del públic.

Amb més de 250.000 visitants, la Fira de la Puríssima s'ha convertit novament en un gran aparador de l'economia local. Cal recordar que l'impacte econòmic de l'edició de l'any passat va ser de 5,5 milions d'euros.

Novetats
La Fira ha tingut amb varies novetats relacionades amb la promoció de l'economia local al sector comercial situat al carrer Baldiri Aleu. D'una banda, l'associació de restauradors Diversus va muntar un espai de degustacions de vins, caves i cerveses que va comptar amb la participació de deu cellers i caves. A l'espai de promoció del comerç local, l'associació de comerciants ha fet el càsting de la campanya dels Dies Bojos. L'espai Administrum ha comptat amb la participació de dotze proveïdors de comunitats de veïns que han participat en diferents xerrades i presentacions. Finalment, el sector de l'automoció ha estat present amb quinze marques de vehicles de l'associació de concessionaris "Sant Boi Ciutat del Motor".

Els concerts a l'espai Vicult (Museu de Sant Boi) van tenir una mitjana de més de 500 espectadors durant els tres dies de la Fira. D'altra banda, el Museu de Sant Boi va rebre la visita de més de 600 persones i més de 1.500 persones van visitar les Termes Romanes. Els dos grans espectacles celebrats a Can Massallera (el concert Victus 1714 i l'actuació de David Guapo) van omplir les 336 localitats de la sala de teatre.

Les activitats celebrades a l'espai de Solidaritat i diversitat han estat un dels punts de força afluència de públic. Més d'un miler de persones han participat a les diferents activitats organitzades (actuacions, tallers, teatre, exposicions...). Durant la celebració de la Fira es van recollir 400 signatures de la campanya "Fonamentals" de defensa dels Drets Humans.

Redacció / Foto: ASBLL
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
80

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix