La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer acollirà, aquest dilluns 16 de desembre, d’una xerrada a càrrec de la cuinera Carme Ruscallera. La xef catalana parlarà de com aprofitar els productes de temporada i de proximitat. L'objectiu és menjar millor i gaudir dels gustos més bons, dins del cicle De L’Hort a la Biblioteca.
Precisament, en aquest espai s'han realitzat xerrades i tallers al voltant del conreu, la compra i la cuina de productes propers. La finalitat és millorar l'economia local, l'equilibri ecològic i la salut en un context de crisi com l'actual. El cicle va començar el 2 de maig amb una xerrada d'Ada Parellada, una altra reconeguda cuinera i presentadora del programa "Benvinguts a l'hort", de TV3.
Ruscalleda, la primera xef catalana a tenir tres estrelles Michelin, també ofereix en aquesta trobada a Sant Boi les seves recomanacions a l'hora de treure el millor partit als aliments de l'hivern. Entrada gratuïta amb accés limitat a l'aforament de la sala.
Redacció / Foto: EG