Els comerços d’Esplugues fan campanya contra la violència masclista

Mig miler d’establiments difonen el telèfon 900 900 120 d’atenció a les dones.

El comerç d’Esplugues i l’Ajuntament col·laboren conjuntament amb l’Institut Català de les Dones, del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, en la campanya de divulgació de la Línia d’atenció a les dones en situació de violència masclista 900 900 120. L’objectiu de la iniciativa és incrementar el coneixement d’aquest servei entre les dones que el puguin necessitar. L’atenció és gratuïta i confidencial, s’ofereix cada dia de l’any i durant les 24 hores del dia i, quan s’escau, es facilita la comunicació en un total de 124 llengües.

Es distribuiran cartells i adhesius a través de 500 establiments comercials d’Esplugues. L’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, ha demanat la seva col·laboració al teixit comercial, fonamentalment a través de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues, la Xarxa de Dones Emprenedores, PIMEC, PIMEC Joves i els mercats municipals de La Plana i Can Vidalet.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix