El Baix Llobregat ‘Marxa’ el pròxim diumenge contra la violencia masclista

Els participants sortiran de diferents municipis del Baix Llobregat i confluiran al Parc de la Torreblanca.

Tretze ajuntaments del Baix Llobregat i el Consell Esportiu del Baix Llobregat participen el pròxim diumenge 24 de novembre a la I Marxa unitària contra la violència masclista. Es tracta de la primera acció al voltant de la campanya contra la violència a les dones en què es realitza un acte reivindicatiu de forma conjunta. Totes les marxes programades confluiran al plataner central del Parc de la Torreblanca (al voltant de les 12 h). Posteriorment, es llegirà un manifest per part de la guanyadora de la darrera edició del Premi Literari Delta, Sió Lerma. Per cloure l’acte els alumnes de l’Escola de Música Miquel Pongiluppi del Papiol interpretaran dues peces musicals.

A l’acte està prevista l’assistència de Joaquim Balsera, president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, així com d’alguns alcaldes i alcaldesses de la comarca. A la pàgina web del Consell, disposeu d’informació detallada sobre el recorregut de cadascuna de les marxes convocades a les diferents ciutats:  http://www.elbaixllobregat.cat/contralaviolenciamasclista/recorreguts.

Redacció / Foto: Arxiu


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix