L’Aeroport Barcelona-El Prat no tindrà un model de gestió propi

Així ho va anunciar el president d’AENA, José Manuel Vargas, ahir a Barcelona.
El president d’Aena, José Manuel Vargas, va deixar molt clar ahir a la ciutat comtal que l’Aeroport Barcelona-El Prat no “tindrà un model de gestió propi pels compromisos financers que la companya té amb els bancs que ha permès les grans inversions dels darrers anys com la T1 de Barcelona” i ha afegit que “no és possible una fragmentació de la companya des de la perspectiva dels bancs que han finançat la construcció dels aeroports que tothom gaudeix avui dia. Així doncs, la gestió de l’Aeroport Barcelona-El Prat és per a una companya que ha aconseguit el finançament de les seves infraestructures”.

A més, va declarar que la gestió “separada no tindria sentit des del punt de vista empresarial” i ha manifestat també que la instal·lació aeroportuària “té un futur extraordinari al davant. L’any vinent es registran xifres de molt creixement”.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix