El nou projecte 'Cornellà Valors' es presenta en el Citilab

L’acte, que se celebrarà el pròxim dijous, comptarà amb la presència del professor Francesc Torralba. El Citilab de Cornellà de Llobregat acollirà, el pròxim dijous 7 de novembre a les 19.30 hores, la presentació de 'Cornellà Valors'. Una iniciativa que desenvolupa un grup de persones que formen part del Consell de Ciutat. L’objectiu és ser un fòrum de diàleg i debat, que pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de recuperar, mantenir i transmetre a generacions posteriors uns principis que haurien de fer millorar a nivell personal i comunitari les persones. L'acte d’aquest dijous comptarà amb la presència de Francesc Torralba -foto-. El professor de la Universitat Ramon Llull de Barcelona farà la conferència  "Una ciutat amb valors".

A més, el projecte recull un programa d’activitats, conferències, debats, relats... per reflexionar sobre els valors i divulgar-los, per tal de generar una coincidència social que ajudi a fomentar la convivència i la cohesió social.

Redacció / Foto: AP
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix