L’Ajuntament d’Esplugues enceta una campanya de captació de voluntaris

Col·laboraran amb els agents de la policia local en tasques de protecció i vigilància dels accessos a centres escolars. 

L’Ajuntament d’Esplugues ha iniciat una campanya de captació de persones voluntàries que col·laborin amb els agents de la Policia Local en les tasques de protecció i vigilància dels accessos al Parvulari Natzaret i les escoles Folch i Torres, Utmar, Can Vidalet, Matilde Orduña, Prat de la Riba, Joan Maragall, Isidre Marti i Lola Anglada. Des dels departaments municipals d’Educació, Serveis Socials i Joventut s’ha contactat amb alguns col·lectius –AMPA i escoles i instituts, gent gran i joves, associacions– per fer difusió d’aquesta iniciativa, que també es presentarà als diferents consells sectorials.

Els voluntaris, que rebran formació i acompanyament per part de la Policia Local, reforçaran la vigilància, en coordinació amb els agents, en els accessos als centres escolars en les hores d’entrada i sortida (durant un temps aproximat de mitja hora, al matí i a la tarda). L’objectiu és que la campanya de captació de voluntariat es desenvolupi durant els mesos de setembre i octubre. La formació a les persones participants s’impartirà al novembre i es preveu que aquesta experiència es posi en marxa durant el desembre.

El treball del voluntariat permetrà garantir la continuïtat de la tasca que fins ara realitzaven els agents per al civisme (contractats per l’Ajuntament amb les subvencions de diferents plans d’ocupació) i que permet, juntament amb els camins escolars, millorar la seguretat dels desplaçaments dels escolars fins als centres docents.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix