Una botiga centralitzarà els aliments solidaris a Sant Boi de Llobregat

Més d’un centenar de persones hi col·laboren i representa un nou model organitzador del servei.

Des del passat dimarts 17 de setembre funciona a Sant Boi de Llobregat la botiga del projecte Aliments Solidaris. L'establiment és el punt de distribució d'aliments per a les famílies del municipi que necessiten ajuda per cobrir les seves necessitats bàsiques. Més de 100 persones col·laboren amb la botiga com a voluntàries.

L'Ajuntament i les entitats del Banc d'Aliments de Sant Boi (Càritas, Ajut al 4t Món i esglésies evangèliques Llibertat i Rey de Reyes) han apostat per aquesta nova fórmula de distribució d'aliments. L'obertura de la botiga pretén ajudar a regular i dignificar l'atenció a les famílies, que hi rebran els aliments en un espai ben condicionat, sense haver de fer cues i podent escollir els productes de primera necessitat que els facin falta mitjançant un sistema de punts assignats pels Serveis Socials Municipals.

L'augment progressiu de la demanda del Banc d'Aliments a causa de la crisi econòmica ha portat l'Ajuntament i les entitats a treballar de manera cada cop més coordinada. Amb aquest objectiu, l'any 2010 es va crear la Taula Local de Distribució d'Aliments, que permet optimitzar el funcionament del circuit de distribució i unificar els criteris que determinen quines famílies poden optar a aquest servei.

Redacció / Foto: ASBLL

     
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix