El Govern rectifica i reobre una línia de P3 a Sant Boi

Tant l'Ajuntament com la plataforma d'afectats pel tancament de la línia han rebut amb satisfacció la rectificació de la Generalitat, que finalment ha cedit a les pressions dels pares i mares i del mateix Consistori.

El ple municipal va aprovar, ara fa uns pocs mesos, una moció de rebuig contra la decisió de tancar la segona línia de la citada escola.

Va haver 886 sol·licituds per a 883 places a tota la ciutat en el procés de preinscripció escolar, han subratllat fonts municipals, que han afegit que la Generalitat "va haver d'adscriure escoles concertades a deu nens de famílies que havien demanat matrícula en centres públics".

A més, 26 alumnes dels barris de Vinyet i del Centre es veien forçats a desplaçar-se a altres zones de la ciutat a causa del tancament d'una de les línies del Parellada, han explicat les citades fonts.

L'equip de govern municipal, liderat pel socialista Jaume Bosch, obseva que les decisions del govern català perjudiquen el model local d'escola pública de qualitat.

Redacció | Foto: Arxiu  
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
139

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix