La Fundació Marianao i el Palau de la Música Catalana uneixen esforços

L’entitat de Sant Boi de Llobregat participa en el projecte Palau Vincles per a fomentar la inclusió social a partir de la pràctica coral col·lectiva amb infants i joves

El Casal Infantil de la Fundació Marianao de Sant Boi de Llobregat ha encetat un nou curs escolar sumant-se al projecte Palau Vincles, del Palau de la Música Catalana, una iniciativa que ofereix formació en cant coral a infants i joves amb l’objectiu de fomentar la inclusió i la integració social a través de la pràctica coral col·lectiva en territoris en risc d’exclusió.

nw 16 9 7 col

Palau Vincles ofereix formació coral gratuïta a 600 infants i joves de forma directa a través de dotze espais entre centres oberts, fundacions i escoles, i fins a 1.300 nenes i nens i 83 formacions corals a través de les corals adscrites al projecte del Palau.

Des d’aquest d’octubre, infants de 8 i 9 anys de la Fundació Marianao, començaran a participar setmanalment en un taller de cant coral dirigit per Xavier Puig, director de l’Escola Coral de l’Orfeó Català. En sessions de 45 minuts, la formació assajarà les cançons i, al final de curs, tots els cors que formen part del projecte protagonitzaran plegats un concert al Palau de la Música Catalana. Un esdeveniment al qual totes les famílies estan convidades i que suposa una manera d’obrir les portes del Palau a la gent del barri.

Captura de pantalla 2024 10 06 a las 9.40.41

A més de professionals de l’Escola Coral de l’Orfeó Català, Palau Vincles també disposa d’un equip de logopedes i psicòlogues que treballen perquè, a més de millorar les habilitats artístiques, els infants també millorin les seves competències emocionals, socials i lingüístiques.

Amb Palau Vincles, el Palau de la Música Catalana i l’Orfeó Català busquen enfortir i ampliar la seva vocació de servei i la seva dimensió social i solidària. L’aliança amb la Fundació Marianao no només permet que infants de Sant Boi accedeixin a una formació artística de qualitat, sinó que també ajuda a trencar barreres i apropar a la comunitat una institució tan reconeguda com el Palau.

A més, ofereix noves oportunitats per als infants i les seves famílies. Aquestes col·laboracions són essencials per multiplicar l’impacte de les iniciatives socials i reforçar la tasca d’entitats que, com la nostra, treballem per la igualtat d’oportunitats i la transformació social.

Redacció / Fotos: Fundació Marianao-Palau Música Catalana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Sant Boi de Llobregat

Es posa en marxa el projecte Sant Boi Respira + Verd (SBR+V)

Amb un pressupost global de més de 4 milions d’euros hi ha previst la creació de quatre parcs nous i la renovació d’altres espais verds de la ciutat,…
1568
Façana del nou Hospital Vithas Barcelona

El nou Hospital Vithas Barcelona ve a cobrir la demanda sanitària del Baix…

El grup sanitari Vithas estrenarà el 2025 un nou hospital a Esplugues de Llobregat, un centre sanitari que acumula ja una inversió superior als 101…
465

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix