L’FHSJDM celebra Setmana de la Lactància Materna 2024

L’entitat ha convocat, un any més, els concursos anuals de dibuix i fotografia

En el marc de la Setmana de la Lactància Materna 2024 (SLM 2024), la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) convoca un any més els seus concursos anuals de dibuix i fotografia amb la temàtica central de la lactància materna. L'objectiu és fomentar la creativitat i la sensibilització sobre la importància de l'alletament matern entre la població infantil, juvenil i adulta.

Concurs Fotografia SLM 2024 FHSJDM

Concurs Dibuix SLM 2024 FHSJDM

El concurs de dibuix, destinat a nens i nenes de fins a 16 anys, busca que els més petits expressin de forma artística la seva visió sobre la lactància materna i el seu significat en la salut dels nadons i les mares. D'altra banda, el concurs de fotografia, obert a participants de totes les edats, vol captar a través de l'objectiu les emocions, moments i realitats que envolten aquest acte tan natural i essencial com és l'alletament matern. Els premis son un lot de material de dibuix per a la persona seleccionada en primer lloc pel concurs de dibuix i 200€ pel qui guanyi el concurs de fotografia.

Fins el proper 17 d'octubre hi ha temps per enviar un dibuix o una fotografia on la lactància materna sigui la protagonista. Els treballs s'han de fer arribar en format digital jpg, amb una mida màxima de 10 MB, a la direcció de correu electrònic:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . Per a més informació per a participar-hi, trobareu les bases a l'apartat de la Setmana de la Lactància Materna de la web de la FHSJDM (www.fhsjdm.cat).

lacatancia 4

Les persones premiades es donaran a conèixer el divendres, 18 d'octubre i es publicaran a la web de la FHSJDM. Totes les obres participants es podran veure durant la celebració de la SLM 2024 a l'entrada del centre hospitalari.  

La Setmana de la Lactància Materna 2024, que tindrà lloc del 21 al 25 d'octubre, és una iniciativa organitzada per la FHSJDM amb l'objectiu de promoure la lactància materna i oferir informació i xarxa de suport a mares i famílies. Aquest esdeveniment s'organitza en col·laboració amb l'ASSIR Baix Llobregat Centre i Nord – Gerència d'Atenció Primària a la Comunitat Baix Llobregat i el suport dels Ajuntaments del Baix Llobregat Nord. La inauguració d'enguany serà a Gelida i tindrà lloc el  diumenge, 20 d'octubre.

Durant aquesta setmana, s'han programat xerrades, tallers i activitats per proporcionar informació actualitzada i basada en evidència científica sobre els beneficis de la lactància, tècniques d'alletament, producció i llet materna i altres temes d'interès. Les activitats seran impartides per professionals de la salut, com llevadores, infermeria, psicologia i especialistes en lactància, així com experts en el món infantil, com nutricionistes i fisioterapeutes.

A més de les activitats educatives, aquesta setmana serà un espai de trobada per a mares, on podran compartir experiències i consells amb altres famílies que es troben en situacions semblants. Aquí podeu consultar totes les activitats: Setmana de la Lactància Materna 2024.

Redacció / Fotos: FHSJDM-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Sant Boi de Llobregat

Es posa en marxa el projecte Sant Boi Respira + Verd (SBR+V)

Amb un pressupost global de més de 4 milions d’euros hi ha previst la creació de quatre parcs nous i la renovació d’altres espais verds de la ciutat,…
1568
Façana del nou Hospital Vithas Barcelona

El nou Hospital Vithas Barcelona ve a cobrir la demanda sanitària del Baix…

El grup sanitari Vithas estrenarà el 2025 un nou hospital a Esplugues de Llobregat, un centre sanitari que acumula ja una inversió superior als 101…
465

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix