La comunitat educativa de Martorell es mobilitza contra les retallades

Professors, alumnes, pares i mares de diferents centres educatius martorellencs s’han concentrat a la plaça de les Cultures per tal de reclamar la millora i l’enfortiment de l’escola pública.

Els participants han recorregut els carrers de Martorell fins arribar a la plaça de la Vila, on han fet la lectura del manifest, han informat fonts municipals.

Els manifestants reclamen un Pla d’Emergència Social per part de l’Ajuntament de Martorell que englobi ajudes de menjador i material escolar per a les famílies que més ho necessiten.

També volen fomentar la participació de la societat i que els pressupostos de les entitats públiques siguin transparents.

“Reclamem que es garanteixi una ràtio docents-alumnes adequada per evitar la massificació a les aules i que hi hagi substitució de les baixes de tot el personal educatiu des del primer dia", ha dit una portaveu.

Redacció | Foto: Ajuntament de Martorell
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix