Ronaldinho i el Barça inauguren el Passeig de les Estrelles a Castelldefels

Es ret homenatge a aquelles personalitats destacades que tinguin o hagin tingut un vincle especial amb la ciutat

Castelldefels ja té el seu Passeig de la Fama, com a Hollywood. Ahir dissabte es va inaugurar el Passeig de les Estrelles en l’emblemàtica i icònica plaça de les Palmeres, en ple Passeig Marítim del municipi baixllobregatí. Tot i que les dues primeres estrelles són d’un esportista i una entitat esportiva, el Passeig trascendirà d’aquest àmbit i abastarà moltes altres disciplines com l’art, la cultura, la ciència o la música entre altres que han residit a la ciutat. Ronaldinho Gaucho, l’exfutbolista brasiler del Barça, i l’entitat blaugrana van destapar les dues primeres insígnies.

Captura de pantalla 2024 06 23 a las 9.23.29

Captura de pantalla 2024 06 23 a las 9.22.13

Captura de pantalla 2024 06 23 a las 9.22.26

Captura de pantalla 2024 06 23 a las 9.25.30

L’alcalde de la ciutat, Manu Reyes, va indicar que “Castelldefels i Barcelona siguin el Hollywood del sud” d’Europa, on hi ha “tantes persones il·lustres”. En aquest sentit, Reyes va garantir que s’hi sumaran més noms aquest bulevard davant la línia de mar. L’alcalde va celebrar que la primera estrella sigui per al brasiler, perquè “va viure amb molta passió” el municipi quan va ser jugador del Barça (entre 2003 i 2008).

Captura de pantalla 2024 06 23 a las 9.26.50

va confessar estar “emocionat” i “orgullós” per aquest homenatge de Castelldefels, on va dir que “continua sent casa meva, i malgrat que ja no soc futbolista continuo rebent l'estima dels veïns de Castelldefels. És un plaer estar aquí en aquest homenatge perquè em fa recordar moltes històries junts”. “Mai hauria imaginat tenir una cosa així”, va afegir Ronaldinho i va assegurar que quan viatja pel món parla del municipi del Baix Llobregat.

Captura de pantalla 2024 06 23 a las 9.28.44

D’altra banda, l’FC Barcelona va tenir un protagonisme molt especial, perquè, segons el batlle, “el vincle entre el club i Castelldefels sempre ha estat extraordinari”. Per una banda, va apuntar Reyes, perquè Laporta hi té la segona residència i, per l’altra, un altre president que va tenir l’entitat catalana, i va ser veí de la localitat, Arcadi Balaguer (entre 1925 i 1929). Balaguer “va tenir molta implicació amb la ciutat”, perquè va portar l’electricitat i l’enllumenat públic a la població i “va cedir els terrenys on en l’actualitat es troba l’escola Lluís Vives”, va precisar Reyes. L’alcalde va afirmar que “el Barça juga a Barcelona, però menja a Castelldefels, es diverteix a Castelldefels i somia i dorm a Castelldefels”.

Captura de pantalla 2024 06 23 a las 9.29.58

D’altra banda, Joan Laporta va qualificar “d’honor” rebre una estrella i “que sigui al costat del ‘Ronnie'”. A la vegada, va subratllar que és “un privilegi” aquest homenatge. A més, va explicar que Castelldefels “és part de la meva infantesa i adolescència i tinc un gran record d'aquesta ciutat.”

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels-FC Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
484

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix