Castelldefels proposa tancar la històrica autovia C-31

Així ho ha expressat aquest dimecres fonts municipals, que han destacat que “el deteriorament progressiu d'aquesta via ràpida, sumat a la crisi econòmica i la prostitució, han fet que molts negocis tanquin i es venguin habitatges”.

En aquest capítol, el regidor de Governació i Via Pública, David Solé (PP), ha proposat “el tancament de l'autovia i que se n'habilitin accessos concrets per evitar així nous accidents”.

Fonts properes a l'alcaldia han precisat que el tancament que proposen afectaria a uns accessos d'uns camins interiors "no autoritzats, i a través dels quals els vehicles s'incorporen a la carretera, un extrem que comporta perill".

"El que demanem és que tanquin els més perillosos, de manera que no quedin a l'abast de prostitutes i els seus usuaris", han completat aquestes fonts.

L'Ajuntament de Castelldefels no està sol en la seva lluita. L’acompanyen els de Gavà i Viladecans, que també demanen l'actuació de la Generalitat a la C-31.

Actuació ràpida

Els tres respectius alcaldes reclamen “una actuació ràpida per part de la Generalitat per resoldre aquest problema”.

Des de Castelldefels, alerten de la problemàtica que suposa l'autovia per als veïns, que es troben matolls i també la brutícia que la gent llença per la finestra quan circula per aquesta via. El problema, segons Solé, és que “després ningú se'n fa càrrec”.

A més, considera Solé que amb aquestes mesures “evitaran que les prostitutes se situïn a peu de carretera”.

Redacció | Foto: Héctor Marín (arxiu personal)
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix