El piscines exteriors de Cornellà obre les portes als banyistes

Servei d’hamaques, digitalització del control d’accessos i estalvi de recursos entre les novetats de la temporada d’estiu

L’estiu a Cornellà de Llobregat arriba aquest dilluns, 17 de juny, a les piscines exteriors del Parc Esportiu Llobregat (PELL) i del Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader, les dues propostes de cada temporada estiuenca. Les piscies exteriors municipals obren portes dilluns en una temporada carregada de novetats que s’allargarà fins l’1 de setembre i que espera repetir l’èxit d’afluència de l’any passat on es van registrar 52.342 entrades a la piscina exterior del PELL i 70.680 a la de Can Mercader.

CMPiscinaExterior1

piscina estiu can mercader

La novetat principal és el servei d'hamaques. Es posaran a disposició dels usuaris i usuàries un total de 48 gandules al PELL i una vintena a Can Mercader. S’establiran els punts de recollida de les hamaques fàcilment localitzables, punt al qual s’hauran de tornar després de cada ús propiciant així la seva rotació i que puguin beneficiar-se un major nombre de banyistes. Tindran prioritat persones amb nadons, dones embarassades, persones amb dificultats de mobilitat i gent gran. Aquest servei obeeix a la voluntat d'oferir més confortabilitat davant les males condicions que pugui presentar la zona de gespa davant la impossibilitat de reg per combatre la sequera.

Aquesta nova temporada d’Estiu 2024 també s'estrena la digitalització del control d'accessos incorporant sistemes de comptador de persones incrementant així un control més acurat de l'aforament.

PELLPiscinaExterior 1

Piscines 810x360

Amb l'objectiu de minimitzar l'impacte ambiental i afavorir l'estalvi de recursos, l'aigua de les piscines exteriors ja existent s'ha recuperat sense necessitat de buidar els vasos amb productes adequats presentant tots els nivells de qualitat òptims per rebre els usuaris i les usuàries. En aquest sentit, en el cas de Can Mercader també es recupera el 100% de l’aigua de la neteja de filtres i es destina al reg d’arbres i a la neteja de carrers de la ciutat.

Les piscines obriran tots els dies de 10.30 a 19:15h (19:30h tancament de portes) i ofereixen diferents tarifes disponibles per a tota mena de banyistes i necessitats. En termes generals, les tarifes 2024 continuen contemplant gratis l’accés per a menors de 0 a 5 anys, l’entrada puntual d’un dia per a menors de 6 a 15 anys per 5,30€, l’entrada puntual d’un dia per a adults de 6,35€ i l’entrada puntual per a majors de 60 anys amb un preu de 3,30€. A més, es continua oferint l’entrada expressa que permet l’accés de 17h a 19:15h amb un cost de 2.40€.

Els usuaris i usuàries tenen a la seva disposició diferents bons de 10 o 20 usos i abonaments per al col·lectiu infantil, per a adults i per a majors a partir dels 60 anys, tots ells per a ús tant en el PELL com en Can Mercader.

Totes aquestes novetats unides a la ubicació estratègica dels dos equipaments i la qualitat dels seus serveis posicionen les nostres piscines municipals com a veritables referents no només per a Cornellà sinó també a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Redacció / Fotos: Procornellà-Aj. Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
487

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix