Es presenta la Fira de Sant Isidre i la Mostra d'Entitats de Viladecans

Se celebraran els dies 18 i 19 de maig, a l'eix ja habitual que comprèn la plaça de la Mediterrània, l'edifici Cúbic i el parc i el passeig de la Marina

Amb l'alcalde Carles Ruiz i el president del Gremi d'Hostaleria de Viladecans, Mingo Morilla als fogons es presentava una nova edició de la Fira de Sant Isidre i la Mostra d'Entitats, que se celebraran els dies 18 i 19 de maig, a l'eix ja habitual que comprèn la plaça de la Mediterrània, l'edifici Cúbic i el parc i el passeig de la Marina. 

foto notiagenda viladecans.cat 1024x576 viladecans.cat 4 12

Enguany, la mirada de la 53a Fira de Sant Isidre i la 22a Mostra d'Entitats estarà posada en els viatges i la mobilitat sostenible, sense perdre de vista el producte de proximitat com el gran protagonista. 

Juntament amb Rosa Cañisa, tinenta d'alcalde de comerç i Olga Morales, tinenta d'alcalde d'Acció Comunitaria es van explicar les principals novetats, que són, la Terrassa de la Fira, amb un espai de restauració molt més visual i amb música d'ambient amb l'actuació de diversos DJ i actuacions musicals en directe; el carrer del comerç local, un espai més ampli  amb més de trenta botigues de proximitat de diferents sectors i un espai d'exposició de cotxes elèctrics, que a més es podran provar, i shootings de models que acostaran a tothom la roba, les sabates i els complements en tendència a través d'una mirada diferent. 

GNoyke0WwAEX7xK

Hi ha viatges que et porten a casa

El viatge de la Fira de Sant Isidre sempre ha tingut com a principal destí l'horta de Viladecans. En aquesta cita anual la pagesia es mostra en tota la seva esplendor a través dels seus productes, i es pot comprovar comprant el Lot de la Fira o fer la teva  compra personalitzada al Mercat de Pagès. La Mostra de Fruits del Camp ens demostra, un any més, les paneres artístiques de verd i de gra realitzades pels pagesos i pageses.

L'estand municipal ho te tot a punt per fer el Viatge cap a la Viladecans del 2030, amb activitats per transmetre com serà aquesta aventura, amb els seus reptes, projectes i eixos estratègics basats en l'Estratègia 2030.

Les entitats locals han omplert les seves maletes d'allò que millor les representa a cadascuna per descobrir el que són capaces de construir al llarg de tot l'any, i ho faran amb  paradetes, exhibicions i/o tallers al parc de la Marina a més de la celebració del Repte, amb una performance participativa per preparar entre tots i totes la maleta per al viatge, fent equip en aquesta aventura.

Renaturalització de la ciutat amb Viu Verd

Aprofitant la Fira de Sant Isidre s'obrirà un procés consultiu per saber com el veïnat sent i valora la presència de la natura a la ciutat, per tal d'ajudar a la creació del Pla de Naturalització de Viladecans, inclòs en el programa Viu Verd, que desenvoluparà la regla del 3-30-300. Segons aquesta regla, cada veí ha de veure 3 arbres des de casa, tenir un 30% de cobertura vegetal al seu barri i ser a 300 metres d’un parc amb vegetació. 

verd

L'estand municipal servirà per conèixer opinions i aportacions de la ciutadania i s'organitzaran dos tallers per passejar i observar les aus urbanes que habiten a la ciutat. 

Nou conveni

Ajuntament i Cooperativa han signat el conveni de col·laboració per a la celebració del tradicional concurs-exposició de paneres de fruits del camp, ja característic a la fira i que es podrà visitar el 18 de maig, de 12 a 21.30 hores i el 19 de maig, de 10 a 21 hores.

text imatge viladecans.cat 1 33

Com ja és tradicional, quan acabi la Fira es farà el sorteig d'una panera de qualitat entre les persones que visitin la mostra. 

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans

 

Convocatòria D'assemblea general ordinária del consell esportiu del baix llobregar

Convocatòria D'assemblea general ordinária del consell esportiu del baix llobregar

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Cornellà de Llobregat ja viu el Corpus 2024

L’Ajuntament, juntament amb les entitats locals, organitzaran més de 160 activitats de tota mena i per a totes les edats per gaudir de la festa a…
263

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix