Comencen a instal·lar pantalles d’informació a l’usuari al Metro

El projecte s'ha iniciat en fase de proves amb tres pantalles noves en les estacions de la línia 5 Can Boixeres (en l'andana i en el vestíbul) i Cornellà Centre (en l'andana)

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha iniciat el procés de renovació tecnològica de 770 pantalles d'informació a l'usuari de la xarxa de metro (els cartells que indiquen la previsió del temps d'arribada del pròxim tren). L'actualització d'aquests dispositius té un cost de 5,2 milions d'euros i ha comptat amb finançament europeu, en el marc del pla NextGenerationEU inclòs en el Mecanisme de Recuperació i Resiliència de la Unió Europea.

GNIF42PWMAAXf4L

El projecte s'ha iniciat en fase de proves amb tres pantalles noves en les estacions de la línia 5 Can Boixeres (en l'andana i en el vestíbul) i Cornellà Centre (en l'andana), i s'aniran instal·lant en 128 estacions fins a finals del 2025.

Les noves pantalles permeten difondre diversos tipus de missatges, incorporant contingut corporatiu i comercial, i a més de l'hora, el sentit de pas de cada andana i el temps de previsió dels dos pròxims trens, també es podran conèixer incidències o alteracions en el servei.

GNIHaR XkAA7egy

TMB també ha detallat que les informacions seran més comprensibles i es podran llegir millor pel contrast del color, i que "en un futur", també s'informarà de l'ocupació dels trens i la disponibilitat dels ascensors.

Hi haurà 531 pantalles de doble cara en les andanes de dimensions similars a les actuals --de gairebé 50 polzades-- i 199 de 55 polzades en vestíbuls, totes elles amb un format panoràmic i TFT de tecnologia digital (1920 x 540 píxels).

Redacció / Fotos: TMB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix