La Línia Llobregat-Anoia va registrar 26 milions de viatges el 2023

Representa un 18,4% més que el 2022 i un 5% més que l'any 2019

Les persones usuàries de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han puntuat amb un 79 sobre 100 la qualitat del servei ofert per la companyia l'any 2023 a les Línies Metropolitanes (Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia). Es tracta de la valoració més alta dels últims anys de l'Índex de Satisfacció del Client (ISC), que assoleix així el rècord en aquestes línies.

GBqCKW8WQAAXvKI

Aquest indicador permet conèixer la percepció que tenen les persones que viatgen amb Ferrocarrils sobre diferents aspectes de la prestació del servei ferroviari. Es mesura mitjançant unes 1.100 enquestes directes als usuaris i usuàries d'acord amb 27 valors. Entre els aspectes més ben valorats pels usuaris de les tres línies continua destacant la puntualitat, a banda d'altres com l'accessibilitat, la senyalització, la neteja i la sensació de seguretat.

GBxQa7NXQAAC9yg

Precisament, l'Índex de Puntualitat de Ferrocarrils també ha crescut en relació a l'any passat i se situa per sobre del 99% a totes les línies: un 99,6% a la línia Barcelona-Vallès, un 99,2% a la línia Llobregat-Anoia i un 99,4% a la línia Lleida-La Pobla. L'Índex de Puntualitat considera el retard d'una circulació a partir dels 3 minuts.

GDVWLp6WAAIHekX

L'altre indicador de qualitat de Ferrocarrils que supera les fites dels darrers anys ha estat l'Índex de Control de Qualitat, que permet a FGC controlar diàriament i de manera objectiva el grau de compliment del servei real respecte al servei programat. En concret, ha estat del 99,5% a Barcelona-Vallès; del 99,1% a Llobregat-Anoia i del 99,8% a Lleida-La Pobla. En totes tres línies, aquest índex augmenta respecte el 2022 i se situa en tots els casos per sobre del 99%.

GDquEmcXMAAu KP

A la línia Llobregat-Anoia, l'any 2023 ha registrat 26 milions de viatges, un 18,4% més que el 2022 i un 5% més que l'any 2019. En alguns municipis de la línia, l'augment respecte a l'any passat ha estat superior a la mitjana, com l'Hospitalet de Llobregat (19,8%), Sant Vicenç dels Horts (21,8%), Martorell (28%), Abrera (27%), Monistrol de Montserrat (33,5%), Piera (26,2%), Capellades (41,3%) Vilanova del Camí (40,7%) i Igualada (25,7%).

Redacció / Fotos: FGC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
494

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix