Més 7.800 persones van ser ateses per Càritas Diocesana el 2022 al Baix

La precarietat laboral i en l'habitatge han estat les principals causes de la desigualtat

Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat ha fet pública la memòria 2022 amb les atencions fetes per Càritas Diocesana i les diferents Càritas parroquials a les comarques de l'Alt Penedès, Garraf, Baix Llobregat i sud de l'Anoia. Han incorporat també les conclusions del darrer informe FOESSA sobre l'impacte de la inflació en les famílies i les estratègies per fer-hi front.

2023 03 21 CDSF ARX FT Vilanova Reforc educatiu 040 M

Així, l’any passat es va atendre 6.088 llars 15.107 persones que es van beneficiar de l'acció de Càritas diocesana,  xifres molt similars a les del 2021 i encara per sobre de les de 2019, període d'abans de la crisi de la Covid-19.

  • 2.116 persones (852 llars) a l'Alt Penedès
 
  • 7.856 persones (3.166 llars) al Baix Llobregat
 
  • 4.532 persones (1.826 llars) al Garraf
 
  • 604 persones (244 llars) Al sud de l'Anoia
 

La precarietat laboral i en l'habitatge han estat les principals causes d'aquesta desigualtat. Les llars amb dones soles i menors, i les persones en situació irregular són les que estan patint les pitjors conseqüències d'aquesta situació.

Redacció / Fotos: Càritas Diocesana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix