FGC reforçarà el servei de trens a la línia Llobregat-Anoia per Sant Jordi

Se circularà en horari de dia feiner i l'increment respecte a un diumenge habitual serà de 176, passant de 231 a 407

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà el servei a les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia el proper diumenge 23 d’abril, amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Ft Nn6UXoAEw7c7

Se circularà en horari de dia feiner. Així, l'increment de circulacions respecte a un diumenge habitual serà de 176, passant de 231 a 407. Entre les 12 i les 20 hores, es doblaran les circulacions entre Plaça Espanya i Manresa i entre Plaça Espanya i Igualada passant d'un a dos trens per hora i per sentit. Entre Plaça Espanya i Martorell hi haurà vuit trens per hora i per sentit en lloc de tres; i entre Plaça Espanya i Sant Boi es passarà de sis a quinze trens per hora i per sentit. A més, es reforçarà el servei entre Barcelona i Manresa i entre Barcelona i Igualada, amb trens que doblaran la seva capacitat, amb sis cotxes.

52064

Altres activitats

A més, la literatura i la cultura catalanes tornaran a ser les protagonistes de les activitats que ha preparat la companyia. La informació completa de les activitats es pot consultar a un espai web d’FGC creat especialment per a Sant Jordi on es detallen les accions, les dates i la manera de participar a les diferents iniciatives: https://www.fgc.cat/sant-jordi-23.

shutterstock 1475726174 1

Per a l’organització d’aquestes activitats, Ferrocarrils ha comptat un any més amb la col·laboració de diferents institucions i entitats com són l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, la Institució de les Lletres Catalans, el Departament de Cultura i el Departament d’Educació, així com de diverses editorials que s’han adherit a la campanya de Sant Jordi.

Redacció / Fotos: MFGC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix