El sector del taxi tornarà a mobilitzar-se la pròxima setmana

Ha convocat quatre dies de protestes en contra de presència de conductors "pirata" a l’Aeroport del Prat

S’anuncien noves mobilitzacions del sector del taxi. Després de la no solució dels conductors “pirata” a les terminals de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, els taxistes han convocat quatre dies de protestes.

1500x500

Tito Álvarez, portaveu d’Élite Taxi, ha anunciat accions per fer públic el seu malestar contra aquests conductors il·legals. Ha explicat, a través de TV3, que hi haurà una “invasió a la T-1 i una aturada del servei entre les 10 i les 12 hores aproximat” el pròxim dilluns 17 d’abril. A més hi haurà, dimarts 18 d’abril, una “xiulada infernal” a la zona d’arribada durant trenta minuts cada dues hores.

L'endemà, està previst que els taxistes facin una marxa lenta entre la T-1 i la T-1, mentre que dijous 20 d’abril, hi haurà una presència al vestíbul de la T-1 i una assemblea per decidir si es continua amb les mobilitzacions al centre de la ciutat.

m9i9FZF8

Els taxistes exigeixen responsabilitats tant als responsables de l'aeroport com al conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena. Una de les exigències és que hi hagi més presència de Mossos d'Esquadra a l'Aeroport del Prat perquè hi hagi més vigilància en la captació de viatgers en transport il·legal, i també demanen que es recordi per la megafonia de l'aeroport que els taxis "oficials" són els negres i grocs, entre altres advertiments. 

Redacció / Fotos: Élite Taxi-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix