Més de 500.000 vehicles tornen a l’àrea metropolitana de Barcelona

Des del diumenge a les 12h fins a les 20h d’ahir dilluns de Pasqua van tornar un 88% de la previsió

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que des del diumenge 9 d’abril a les 12 hores fins a les 20h hores d’ahir dilluns de Pasqua, van tornar a l’àrea metropolitana de Barcelona 527.000 vehicles, un 88% dels 600.00 previstos.

FtLoFkUX0AApenM

Aquesta Setmana Santa va ser un període d’alta mobilitat. El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, va destacar que “hi va haver un total de 45 vies afectades per retencions, sobretot a la zona litoral. L’AP-7 va poder contenir les retencions gràcies a les restriccions, els carrils addicionals i el servei de grues” i va afegir que “es van poder reduir les retencions en un 30% respecte l’any passat”. De fet, ahir els carrils addicionals aplicats a aquesta autopista va estar més de deu hores oberts i això va facilitar el drenatge d’aquesta via.

FtWAdheXoAAB3mJ

Els principals problemes de l’autopista AP-7 es van concentrar entre Martorell i Vendrell i entre Vendrell i Terres de l’Ebre. De fet, l’enllaç de l’AP2 amb l’AP7 també va generar molts problemes i congestions en els retorns de diumenge i  dilluns. Pel que fa a les retencions respecte el 2022 hi va haver una reducció del 5%. 

Enguany a diferència d’altres operacions especials de Setmana Santa les retencions van ser vinculades al volum de vehicles i no derivades d’accidents.

Redacció / Fotos: Trànsit

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix