El Consell Comarcal posa en marxa el servei “Connecta't”

L’objectiu és prevenir i pal·liar les situacions de crisis emocional i relacional des d'un enfocament sistèmic, relacional i integral

El Consell Comarcal del Baix Llobregat juntament amb la cooperativa Eduvic, posen en marxa des d’aquest dijous 22 de desembre, el Servei d'Orientació i Acompanyament Emocional i Relacional per Joves “Connecta't”, que estarà disponible fins al mes de juny de 2023.

Plantilla capçeleres NOTI34

Aquest servei vol oferir un espai de trobada, suport, orientació i acompanyament terapèutic per millorar el benestar integral dels i les joves dels 15 als 25 anys del territori des d'una perspectiva preventiva.

Aquesta acció s’emmarca dins del Programa de Benestar Emocional del Baix Llobregat, un programa desenvolupat pel Consell Comarcal amb el finançament de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i que comptarà amb tot un seguit d’accions per afavorir el benestar i la salut emocional a la nostra comarca.

file 20200226 24672 dktet9

L’objectiu de “Connecta’t” és prevenir i pal·liar les situacions de crisis emocional i relacional des d'un enfocament sistèmic, relacional i integral. Es prestarà en modalitat en línia mitjançant professionals terapeutes d’Eduvic, i pretén:

  • Donar suport especialitzat quan hi ha una dificultat o problemàtica específica, relacional o emocional, amb intervenció terapèutica en l'àmbit individual (situacions de desorientació acadèmica, formativa i laboral, situació de crisi familiar i de relació amb els iguals, així com altres aspectes que puguin estar afectant el benestar emocional propi com problemes d'addició, alimentaris, d'autoestima, etcètera, deguts a qualsevol circumstància).
 
  • Orientar, acompanyar i connectar amb la xarxa de serveis i recursos del territori per rebre orientació adequada a les necessitats de cada jove. És un servei que complementa els serveis socials.
 
  • Contribuir a apoderar a la persona com a actor del seu propi procés de transformació, afavorint que prenguin consciència de les seves capacitats i dels seus recursos emocionals, educatius i relacionals per promoure l’autocura i la comprensió de les seves necessitats, així com si escau promoure l’acompanyament del sistema familiar.
 
  • Promoure esquemes de coordinació i corresponsabilització entre els serveis de la comunitat per crear sinergies i complicitats que incideixin en la inclusió i la participació dels joves en la vida comunitària del seu barri o població, en el foment d’un espai de debat i intercanvi per a joves.
 
web educacio emocional
 

Es podrà accedir al servei per dues vies:

  • Per iniciativa pròpia, on els i les joves demanen ser atesos a través d’un missatge de WhatsApp al 634 359 784 o un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
  • Per sol·licitud d'atenció per part d'un/a professional dels serveis locals dels deu municipis del Baix Llobregat que participen d’aquest servei: Abrera, Begues, Castellví de Rosanes, Collbató, Corbera de Llobregat, Pallejà, la Palma de Cervelló, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles.
 
Redacció / Fotos: Arxiu-CCBLL
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix