Mesures per prevenir l’accidentalitat al pont de desembre, en marxa

La conselleria d’Interior preveu la sortida de gairebé 900.000 vehicles en dues etapes

La conselleria d’Interior de la Generalitat de Catalunya vol evitar l’accidentalitat de cara al pont de desembre. És per això que ha anunciat mesures especials per a prevenir-ho. El conseller, Joan Antoni Elena, ha indicat que “es mobilitzaran prop de mig milió de vehicles i és per això que implementarem mesures especials per prevenir l’accidentalitat.”

pont desembre 3

Des del Servei Català de Trànsit es preveu que hi hagi dues sortides i dos retorns; un primer pont del 2 al 6 de desembre, i un segon del dimecres 7 al diumenge 11. La mobilitat prevista per la 1a operació és d’una sortida de 470.000 vehicles i un retorn de 240.000 vehicles, mentre que la segona operació preveu una sortida de 420.000 vehicles i un retorn de 250.000 vehicles.

pont desembre transit

- Davant d’aquest volum de mobilitat previst, es posaran en marxa una sèrie de mesures extraordinàries:- Restricció de camions el diumenge 11 a l’AP-7 entre les 17:00 i les 21:00.

Limitació de camions: en les operacions sortida del dia 2 i el dia 7 hi haurà limitació de circular per la dreta i a 80 km/h en el tram central de l’AP7 (Granollers-Martorell) i en la zona del sud de l’AP7 on només hi ha dos carrils. En les operacions de retorn hi haurà limitacions de circular per la dreta i a 80 km/h en aquells trams de l’AP7 on es col·loquin carrils addicionals en sentit contrari.

S’instal·laran carrils addicionals en diversos trams de l’AP7 (entre Llinars i Montornès i entre Vilafranca i el Papiol) durant les operacions tornada, especialment la del diumenge 11. També un carril addicional a la C17 a Ripoll el diumenge 11

- Hi haurà un desplegament especial de Mossos de Trànsit al territori durant les operacions de sortida i retorn i durant tota la setmana per tal de vigilar els grans moviments de vehicles i sobretot la mobilitat interna.

Redacció / Fotos: Trànsit-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix