La T-Mobilitat s’amplia fins a la tercera corona de les línies de Rodalies

Permet recórrer tot l'àmbit ferroviari de les tres primeres corones tarifàries de l'ATM de Barcelona, i fer transbord entre les xarxes de tots dos operadors, a més de tots els serveis de transport públic de la zona de tarifa metropolitana

La T-Mobilitat, el nou sistema de bitllet digital de la xarxa de transport públic de Barcelona, segueix la seva expansió i ja es pot usar a totes les estacions de la segona i tercera corona de les línies de Rodalies de Catalunya.

FW4LhB6WIAA 0sU

Amb aquesta ampliació, un total de 35 estacions de les línies R1 (Molins de Rei-Massanet|Maçanes), R2 (Castelldefels-Granollers Centre), R2Nord (Aeroport-Massanet|Maçanes), R2Sud (Sant Vicenç de Calders-Estació de França), R3 (L’Hospitalet de Llobregat-Puigcerdà), R4 (Sant Vicenç de Calders-Manresa), R7 (Barcelona-Sant Andreu Arenal-Cerdanyola Universitat) i R8 (Martorell-Granollers Centre), s'incorporen al nou sistema de validació sense contacte, ha explicat aquest dimarts l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona.

Aquesta expansió de la T-Mobilitat a la xarxa de Rodalies se suma a l'ampliació en les línies de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) en aquestes mateixes corones que va tenir lloc la setmana passada.

FW4rHFoX0AADgKc

D'aquesta forma, la T-Mobilitat permet recórrer ja tot l'àmbit ferroviari de les tres primeres corones tarifàries de l'ATM de Barcelona, i fer transbord entre les xarxes de tots dos operadors, a més de tots els serveis de transport públic de la zona de tarifa metropolitana (els 36 municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona).

Les persones que vulguin anar més enllà de la corona 3, de moment, no podran optar per la T-Mobilitat i hauran de seguir viatjant amb els títols magnètics. A partir d'aquesta setmana, Rodalies posarà en funcionament nous punts d'atenció a Terrassa i Mataró per dur a terme tràmits relacionats amb la T-Mobilitat.

Redacció / Fotos: Bernat Borràs-AMB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix