La T-Mobilitat incorpora la T-Casual a l’àrea metropolitana de Barcelona

Durant els propers mesos, l'ATM té previst incorporar els últims títols integrats que falten, així com començar l'expansió del nou suport cap a la resta de zones del sistema tarifari integrat

La T-Mobilitat, el nou sistema de bitllet digital de la xarxa de transport públic de Barcelona, va incorporar ahir dimarts la T-Casual d'una zona, el títol unipersonal de deu viatges que permet desplaçar-se pels 36 municipis de l'àrea metropolitana. A més de la T-Casual, que és el títol més demandat del sistema tarifari integrat, en els propers dies també s'afegirà la T-Familiar, el títol multipersonal de 8 viatges en 30 dies, també per a la zona metropolitana, ha explicat l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona.

FTMeurNWAAAmeia

Aquests dos bitllets se sumen a la T-Usual i la T-Jove d'una zona que des de principis d'any ja estan disponibles en la T-Mobilitat, també en les seves versions bonificades per a famílies monoparentals i nombroses. Amb la incorporació de la T-Casual al nou sistema, els títols més usats a la xarxa ja estan disponibles a la zona de tarifa metropolitana.

Les persones donades d'alta de la T-Mobilitat podran recarregar ara la T-Casual en la seva targeta a través de les màquines d'autovenda de la xarxa de transports o de les aplicacions oficials del sistema. Actualment, es fan uns 180.000 viatges diaris amb el sistema T-Mobilitat en dia laborable, i el sistema creix a un ritme d'unes 4.000 persones cada setmana. En total, avui dia hi ha més de 180.000 usuaris donats d'alta en el nou sistema, i l'ATM preveu que amb la incorporació de la T-Casual el ritme de creixement s'incrementi.

FTgZRcMWIAA0I3j

Durant els propers mesos, l'ATM té previst incorporar els últims títols integrats que falten, així com començar l'expansió del nou suport cap a la resta de zones del sistema tarifari integrat.

Redacció / Fotos: AMB-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix