CCOO condemna l’assassinat masclista d’una dona a Martorell

El sindicat ha convocat un minut de silenci a les seus de Cornellà i Barcelona

CCOO ha condemnat enèrgicament l’assassinat d’una dona a Martorell. A més ha expressat el rebuig a la violència masclista, que atempta contra les dones només pel fet de ser-ho.  El sindicat ha mostrat la seva indignació i preocupació per fets com aquest, “que no semblen tenir aturador”. CCOO reivindica que els poders públics reconeguin decididament la lluita pels drets de les dones i per erradicar la violència masclista com una qüestió d’Estat.

FMHcmB8XIAUi2Ow

Mónica Alarcón, secretària de Dones, Polítiques d’Igualtat i LGTBI de CCOO Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf, ha situat que “cal mantenir un compromís ferm en la construcció d’una societat en la qual les dones puguin viure lliures de qualsevol tipus de violència”. La sindicalista també ha recordat que CCOO disposa de diverses eines de suport i assessorament a les dones davant dels casos de discriminació o violència que es generen en l’àmbit laboral.

FMHcmB9XMAAZcJ2

CCOO ha convocat avui un minut de silenci a les portes de la seva seu nacional, a Barcelona, i a la seu del Baix Llobregat, a Cornellà de Llobregat. Així vol expressar el seu condol a la família i entorn de la víctima.

FMHdSpyWUAAZgGo

També es fa una crida a totes les persones, organitzacions i institucions que treballen per erradicar la violència masclista a sumar esforços perquè, d’una vegada per totes, aquesta veritable xacra contra les dones sigui definitivament eliminada.

Redacció / Fotos: CCOO

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
153

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix