T-mobilitat inclou bonificacions per a famílies monoparentals i nombroses

El nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona incorpora els dos nous perfils i els títols T-usual i T-jove FM/FN General i Especial d’una zona

La T-mobilitat, el nou sistema d'abonament per viatjar per la xarxa de transport públic de l'àrea de Barcelona, incorpora des d'aquest divendres el perfil bonificat per a famílies monoparentals i nombroses i els títols T-usual i T-jove FM/FN General i Especial d'una zona.

FKvHmZaXwAMhXgf

Segons ha informat l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), amb aquest pas, les famílies que ho acreditin podran disposar d'aquests títols als preus bonificats en el nou sistema T-mobilitat, per viatjar entre els 36 municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). A més, la documentació solament haurà de presentar-se una sola vegada, i no en cada compra, com fins ara, i després, les persones beneficiàries de la bonificació podran adquirir els títols FM/FN en qualsevol dels canals que ofereix la T-mobilitat. Les persones interessades hauran de presentar en una oficina de la xarxa la documentació acreditativa, que és la mateixa que s'ha demanat fins ara per al sistema magnètic.

FL3VrsmXMBcc22k

Una vegada duta a terme aquesta verificació per part del personal d'atenció, la persona ja disposarà del perfil activat mentre estigui vigent la condició de família monoparental o nombrosa, i podrà recarregar els títols bonificats a les màquines d'autovenda i les aplicacions de T-mobilitat de forma autònoma.

Per presentar la documentació, els usuaris hauran de dirigir-se al Centre T-mobilitat o als punts habilitats de la xarxa de transport públic, prèvia consulta de si es requereix cita prèvia abans de desplaçar-se.

Si la persona d'una família acredita la bonificació i té fills menors vinculats al sistema T-mobilitat, també haurà de presentar la seva documentació, i, d'aquesta forma, podrà assignar el perfil bonificat des de la seva pròpia àrea personal.

En el cas que els fills siguin majors d'edat, són ells mateixos els que poden acreditar la seva condició d'FM/FN en un punt d'atenció.

Redacció / Fotos: ATM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
153

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix