Horaris de la Xarxa de transport públic durant les festes nadalenques

L’aprovació del toc de queda anul·la els serveis ininterromputs anunciats per les nits dels dissabtes, inclosa la nit de Cap d’Any

En virtut de les mesures anunciades pel Govern d’aplicar restriccions, des d’aquest divendres 24 de desembre fins al 7 de gener, el transport públic de l’àrea de Barcelona adaptarà els seus horaris de servei durant els catorze dies de vigència. Així ho ha decidit l’ATM, a instàncies de les administracions consorciades i els principals operadors de transport públic, davant de la decisió del Govern d’establir el toc de queda.

Ep028AoXIAILJ5x

En primer lloc, el toc de queda anul·la els serveis ininterromputs anunciats per a les nits dels dissabtes, incloses les nits del 25 i del 31 de desembre. Així, el servei finalitzarà a les 2 de la matinada a les línies de metro, FGC i TRAM els divendres i vigílies de festiu.

FGg1iCpXEA4Gc56

Tal com es va anunciar i és habitual cada any, la nit del 24 al 25 de desembre el servei finalitzarà a les 23 hores en els operadors ferroviaris: metro TMB, FGC i Rodalies Renfe. Pel que fa a TRAM i Bus TMB efectuaran les darreres sortides de terminal a les 22 hores.

El servei de Nit Bus de l'AMB i busos nocturns de la Generalitat mantindran l'horari habitual per facilitar la mobilitat de treballadors/es.

Mascareta obligatòria

Davant de l’onada actual de la Covid-19, es recorda a tothom l’obligació de dur la mascareta ben posada dins del transport públic i la recomanació de romandre en silenci durant el trajecte per prevenir contagis.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix