Uns 485.000 vehicles sortiran de l’àrea metropolitana de Barcelona

Hi haurà un dispositiu especial de trànsit amb motiu del pont de desembre i serà la primera operació especial amb el tronc central de l’AP-7 a La Roca i Martorell sense cabines de peatges

El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb la Divisió de Trànsit dels Mossos d’Esquadra, posarà en marxa avui divendres 3 de desembre, a partir de les 15 hores de la tarda, el dispositiu especial de circulació, ordenació i regulació del trànsit per aquest pont de desembre amb motiu de les festivitats de la Constitució i la Immaculada. Aquest dispositiu estarà vigent fins a les 24 hores de dimecres 8 de desembre.

FFnkrnnWUAUNkBU

La mobilitat de sortida que es preveu per aquest pont és de 485.000 vehicles entre les 15 hores de divendres 3 i les 15 hores del dissabte 4. Pel que fa al retorn, i al ser un pont llarg de cinc dies, es preveu que no es concentri només en un dia i estigui repartit entre la tarda del dilluns 6 i la tarda del dimecres 8.

1500x500

Convé destacar a més, que aquest pont de desembre serà la primera operació especial de trànsit amb el tronc central de l’AP-7 a la Roca del Vallès sense cabines de peatge a peu de carretera i també s’espera que a la zona de Martorell hi hagi els tres carrils principals sense aquesta infraestructura. 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix