Metro, TRAM, FGC i Rodalies amplien el servei per la revetlla de Sant Joan

La Generalitat insta els usuaris del transport públic a respectar les mesures sanitàries per la Covid-19

La xarxa del metro i tramvia (TRAM) de Barcelona oferirà un servei ininterromput el 23 de juny, els Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ampliaran el seu horari fins a les 02.00 hores i els trens de Rodalies comptaran amb 10.500 places addicionals per facilitar la mobilitat en la revetlla de Sant Joan.

Estació de Sant Boi 01 2018

En un comunicat, la Generalitat ha informat del servei especial de transport públic per a la nit de Sant Joan, amb el qual busquen atendre l'afluència d'usuaris a les zones de platja i al centre de Barcelona.

P161021063

Pel que fa al metro i TRAM, el servei estarà disponible des de les 05.00 hores del dimecres 23 de juny fins a les 00.00 hores del dijous 24. Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) mantenen l'horari habitual de dies festius, fins a les 02.00 hores, i torna a la seva activitat a les 05.00 hores.

P130102009

Encara que Rodalies de Catalunya també continuarà amb el seu horari habitual, les 10.500 places addicionals, que s'habilitaran a les línies del Garraf i del Maresme, esperen donar resposta a l'augment de la demanda.

rodales castelldefels

Autobusos

Els autobusos nocturns i el Nitbus de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) oferiran el seu servei durant tota la nit i els autobusos urbans mantindran l'oferta habitual de dia festiu per al dimecres 23 i el dijous 24.

n 14 img 7752

Així mateix, la Generalitat també preveu ampliar el personal en trens i estacions per atendre els usuaris i garantir la neteja i seguretat de les estacions més freqüentades.

En aquest sentit, la institució insta els usuaris del transport públic a respectar les mesures sanitàries per la Covid-19, en concret, l'ús de la mascareta als interiors i la prohibició de menjar o beure als vehicles.

Redacció / Fotos: Bernat Borrás-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
79

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix