S’instal·la a la línia Llobregat-Anoia el rombe amb el nom de l’estació

Amb aquesta actuació, Ferrocarrils unifica la senyalització i la identificació de totes les seves línies

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha completat la instal·lació dels característics rombes amb els noms de les estacions a les andanes de la línia Llobregat-Anoia. D’aquesta manera totes les estacions d’FGC, tant les d’aquesta línia com les de la Barcelona-Vallès i Lleida-la Pobla de Segur, estan identificades visualment de la mateixa manera.

BIG 526371209051821 02

BIG 327341809051821 02

Aquesta millora està en la línia de la política d’FGC d’unificar la senyalització i la identificació de totes les línies i reforçar la identitat corporativa de la companyia. D’altra banda, aquesta homogeneïtzació millora la comunicació a les persones usuàries i reforça la imatge de qualitat del servei, completant els atributs comuns a totes les línies, com per exemple l’atenció al client, la puntualitat o la seguretat.

BIG 679341209051821 02

La iniciativa d’instal·lar el característic rombe a totes les estacions va sorgir dins del projecte d’FGC ‘Al teu costat’ a través del qual es fomenta la participació dels agents d’estacions de Ferrocarrils i se’ls faciliten eines per assegurar l’excel·lència en el servei a les persones usuàries i a la vegada fomentar el paper actiu del personal contribuint amb aportacions al canvi. Així, la instal·lació dels rombes va ser un dels suggeriments que l’equip d’estacions d’FGC va presentar en el marc d’aquest projecte.

Redacció / Fotos FGC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
83

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix