CCOO i Esperanzah tenen a punt la segona edició de La Caminada

El Parc Fluvial Nord de Sant Boi acollirà el diumenge 16 de maig aquesta activitat esportiva i reivindicativa pel Treball Digne i l'Economia Social i Solidària

CCOO del Baix Llobregat i Esperanzah organitzen conjuntament la segona edició d’aquesta activitat, incorporant totes les recomanacions sanitàries, per visibilitzar els valors del treball digne i l’economia social i solidària i reivindicant la preservació del riu Llobregat i el seu entorn natural.

DSC0239

La Caminada sortirà a les 9.30 hores del matí, simultàniament des de Cornellà de Llobregat, davant la seu de CCOO (Crta.d’Esplugues, núm.68) i a la porta del Parc del Riu, al Prat de Llobregat (ronda de Llevant s/n, al final de l’Avinguda Verge de Montserrat). Ambdues marxes confluiran al parc Fluvial de Sant Boi de Llobregat.

DSC0283

La segona edició de la Caminada Popular pel Treball Digne i l’Economia Social i Solidària (la primera es va organitzar l’any 2019) és una activitat reivindicativa, lúdica i de sensibilització. S’adreça a un públic divers, sense límits d’edat per donar visibilitat als valors que impliquin la ciutadania en favor d’una economia sostenible i inclusiva que combini ocupació de qualitat preservant el nostre entorn natural.

La inscripció a La Caminada dóna l’opció a aportar voluntàriament un donatiu que anirà destinat al projecte “portes del canvi” de Solidança. El projecte consta d’accions d’atenció i formació de persones migrades en situació irregular per aconseguir el seu arrelament social. Solidança és una entitat social del Baix Llobregat, de llarga trajectòria dedicada a la inserció sociolaboral a través d’activitats relacionades amb la gestió i l’aprofitament de residus.

DSC0537

L’acte central un cop finalitzada La Caminada, tindrà lloc a les 10.30 hores al parc Fluvial de Sant Boi, on adreçaran unes paraules l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler; Violeta Palazón en representació d’Esperanzah i Josep M. Romero, representant de CCOO.

Redacció / Fotos: La Caminada

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
80

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix