Continuen els controls policials als municipis baixllobregatins

El patrullatge vetlla pel correcte compliment de les normes de prevenció de la COVID-19 i de la bona convivència i el civisme

Les diferents policies locals, amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, intensifiquen aquests dies els controls a la via pública per vetllar pel correcte compliment de les normes de prevenció de la COVID-19. Així, vigilen que es respecti la distància de seguretat, les trobades amb grups amplis i que la ciutadania porti la mascareta i ho faci de manera correcta, tapant boca i nas, i abans de sancionar fan els avisos pertinents.

poli 4 050820 696x434

Els agents gavanencs precisen que “la gran majoria de gent està molt conscienciada amb la situació i porta la mascareta”. També relaten que “a l’inici de la pandèmia, amb l’estat d’alarma i els dies confinament més estricte, la situació va ser dura pel desconcert que es vivia i per l’ambient de por que es respirava. Tothom, en major o menor mesura, va patir i nosaltres vam estar a peu de carrer”.

EeZ4zm7XoAIGdMw

Durant el patrullatge també es vetlla per la bona convivència i el civisme i es van resolen situacions de tot tipus, com ara infraccions de trànsit, o altres anomalies a la via pública com abocaments de residus indeguts, on, d’una banda es va fa l’avís immediat als serveis de neteja perquè actuïn si és pertinent i es cerca als responsables de la infracció per procedir a la denúncia.

Durant aquest estiu la presència policial a la platja s’intensifica per vetllar per la seguretat dels banyistes, evitant aglomeracions i altres conductes, i controlant el trànsit.

Redacció / Foto: Aj. Gavà-Aj. Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix