La Fundació Marianao crida de nou a la solidaritat ciutadana

L’entitat santboiana necessita 7.000 euros per ajudar les persones que més estan patint la crisi de la COVID-19

La crisi sanitària provocada pel coronavirus està afectant a tota la societat, però encara més a les famílies i els col·lectius més vulnerables. Des de Marianao estan realitzant un incansable treball acompanyant a infants, joves, adults i persones grans, fent-les costat i donant resposta a les necessitats socials. Xavier Pedrós, sociòleg i president de la Fundació Marianao, explica que “fins araa hem recaptat uns 2.500 euros i el nostre repte és arribar als 9.000. Esperem una gran resposta de la ciutadania santboiana.”

Captura de pantalla 2020 05 25 a las 10.47.29

Actualment, la Fundació Marianao està oferint ajudes econòmiques i alimentàries per assegurar el benestar i la salut dels nens i nenes i les seves famílies durant el temps de confinament. També realitza una tasca acompanyant a infants i joves estudiants, reduint la bretxa digital oferint recursos i suport perquè puguin seguir les activitats escolars i acadèmiques igual que els seus companys i companyes de classe.

L’altra vessant de l’entitat és lluitar contra la soledat estant a prop de les persones grans que es troben aïllades a casa per donar suport emocional i cobrir les seves necessitats durant el confinament. A més, donant suport psicològic i emocional a les persones que estan vivint aquests dies amb angoixa, ajudant-les a fer front a la situació de confinament. Estem a prop per escoltar i que tothom tingui algú amb qui poder parlar i compartir els seus neguits en aquests moments d'incertesa.

DONATIU (clica aquí)

Redacció / Fotos: Fundació Marianao

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix