Presó per a la parella acusada de la mort del seu nadó a Esplugues

La mare del nen, Tamara R.D., de 25 anys, i el seu company sentimental, Lucas S.G., de 22, els dos de nacionalitat espanyola i veïns d’Esplugues des que hi van arribar provinents de Galícia fa uns mesos, van ingressar a la presó, sense fiança, a última hora de dissabte. Així ho va ordenar el jutge de guàrdia d'Esplugues després de prendre declaració als dos detinguts.

Tot i que l’acusat ha declarat que el menor li va caure a terra mentre jugaven, el jutge acusa els dos d’un delicte d’homicidi amb dol eventual, perquè el nen presentava lesions que podrien ser anteriors i que també li podrien haver causat la mort. L’autòpsia haurà de determinar aquest extrem.

La Generalitat s’ha fet càrrec de l’altre fill, de quatre anys, de la dona.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix