Tot a punt per instal·lar les pantalles acústiques a la carretera C-55

L’objectiu és eliminar els sorolls dels veïns i veïnes afectats des de fa anys i intensificat per l’augment del trànsit en aquesta via

Aquest dilluns 28 de maig s'iniciaran les obres per a la instal·lació de pantalles acústiques a la carretera C-55 al seu pas per Abrera, concretament en el tram paral·lel al carrer Manresa, entre el carrer Ponent i el passatge Manresa. L’objectiu de l’Ajuntament és la reducció de sorolls entre els veïns i veïnes afectats. La setmana que ve s’inicia la instal·lació de les fonamentacions de les pantalles acústiques.

El regidor d’Obres i Serveis, Parcs i Jardins, Urbanisme i Mobilitat, Albert Roca, ha explicat que “la Policia Local anirà delimitant les zones d’estacionament de vehicles durant uns dies. Les pantalles comencen des del pàrquing que hi ha al mercat municipal i el Centre d’Atenció Primària fins a l’entrada a Abrera de la C-55.”

banner 800x600px 01

“Els veïns i veïnes del carrer Manresa, dels edificis propers a la C-55, pateixen des de fa anys el soroll de la carretera, que en els darrers temps s’ha intensificat per l’augment del trànsit en aquesta via. Des de l’Ajuntament hem reclamat sempre a la Generalitat, titular d’aquesta carretera, la instal·lació de pantalles acústiques per reduir el soroll. Finalment hem aconseguit la instal·lació, en una primera fase, d’aquestes pantalles acústiques que permetran reduir la contaminació acústica i millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”, ha comentat el regidor Albert Roca.

Redacció / Fotos: Aj. Abrera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix