Un descarrilament deixa el Trambaix quatre hores sense servei

El tranvia ha recuperat la normalitat després del xoc d'un comboi contra una grua a Esplugues de Llobregat

El Trambaix ha recuperat la normalitat a les 11.30 del matí d'aquest dimarts, després de quatre hores de servei interromput a les tres línies per un descarrilament a Esplugues de Llobregat.

El succés s'ha produït a les 7.30 hores, quan el primer vagó d'un comboi del tramvia ha descarrilat per un xoc amb una grua.

L'incident s'ha produït entre els carrers Laureà Miró i Pau Claris de la localitat.

Retards

Tot i que no s'han hagut de lamentar ferits,  sí s'ha hagut d' aturar el servei en aquest tram durant quatre hores.

D'entrada, el tall afectava quatre estacions, entre Can Rigalt i Montesa, però les tasques d'encarrilament han obligat, a partir de les 10 hores, a treure tensió a les línies, un extrem que ha inhabilitat vuit estacions, entre Ca n'Oliveres i Cornellà Centre.

Tot i el restabliment del servei, des de Tram han informat que el  temps d'espera és superior a l'habitual a causa de l'accident.

Text:  Redacció | Foto:  Baiximágenes (Arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix