La 70a Fira de la Puríssima de Sant Boi ja té cartell

La imatge del certamen, que tindrà lloc  els dies 6, 7 i 8 de desembre, és de l’il·lustrador Conrad Roset

Cal Ninyo va ser l’escenari ahir de la presentació del cartell oficial de la 70a Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, obra de Conrad Roset. L’il·lustrador ha volgut expressar la il·lusió i la màgia del certamen. La il·lustració mostra l'element femení, que representa la ciutat, acompanyat de la carxofa o el martí pescador, dues de les singularitats locals. La 70a Fira de la Puríssima tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de desembre.

fira sant boi

Firafórum

L'acte va estar emmarcat dins la celebració d'un fòrum del comerç i empresarial extraordinari, Firafòrum, amb el lema "Fira de la Puríssima, marca de la nostra ciutat". Aquest fòrum va comptar amb la conferència de José Antonio Donaire, professor de Turisme de la Universitat de Girona, i va donar a conèixer la Fira com a un dels elements definidors del futur Pla de Turisme. A més l'acte s'ha estrenat com un nou espai de relació amb el sector econòmic local. Durant la seva intervenció. Donaire va dir que "el lloc on vivim ens defineix com a persones, per això les marques urbanes són el millor antídot contra la indiferència". Per Donaire "la tradició, l'autenticitat i el treball col·lectiu fan de la Fira de la Puríssima un esdeveniment amb una clara vocació de marca."

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va explicar els aspectes fonamentals que defineixen la Fira. Els 70 anys de vida l'han consolidat com a "un referent que ha anat incorporant elements de tots els sectors de la societat santboiana i un motor econòmic de primer nivell". En aquest sentit va destacar "el paper protagonista que té com a marca de ciutat en el futur Pla de turisme del municipi."

D’altra banda, la regidora de Comerç, Turisme i Fires, Elena Amat, va dir que el certamen firal és fruit del treball en equip i de la col·laboració de molts col·lectius. Enguany, "hem volgut tenir molt present l'oferta cultural i els artistes i la producció artística locals, que formen part també de la nostra vida social i econòmica."

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix