La Unió de Pagesos guanya al Baix Llobregat a les Eleccions Agràries

Un total de 388 pagesos van ser cridats a votar, dels quals el 77,31% van votar per la UP, mentre que JARC (17,59%) i ASAJA (2,78%) van quedar en segona I tercera posició respectivament.

Ahir es van celebrar les Eleccions Agràries 2016 on els pagesos baixllobregatins van haver de votar als seus representants per als pròxims cinc anys. En aquestes eleccions van presentar tres candidatures (Unió de Pagesos -UP-, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya -JARC- i l’Asociación Agraria-Jóvenes Agricultores -ASAJA-).

A la comarca del Baix Llobregat, un total de 388 pagesos formaven part del cens electoral, dels quals 216 van exercir el seu dret a vot. L’organització més votada va ser Unió de Pagesos (UP) amb 167 vots (77,31%), seguit de Joves Agricultors I Ramaders de Catalunya (JARC) amb 38 (17,59%) i Asociació Agraria-Jóvenes Agricultores (ASAJA), amb 6 vosts (2,78%).

A Catalunya

Amb un 56,77% Unió de Pagesos (UP) ha estat l’organització agrària que ha obtingut més vots a les eleccions per determinar la representativitat de les organitzacions professionals agràries a Catalunya. La segueixen Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC), amb un 27,60% i Asociación Agraria-Jóvenes Agricultores (ASAJA), amb un 12,73%. Aquesta última organització agrària no obté el 15% requerit i no aconsegueix representativitat. Aquests resultats són amb un escrutini provisional del 99,73% dels vots emesos, ja que la mesa electoral de Figueres s’ha hagut de tancar per una incidència. La Comissió Territorial de la Junta Electoral a Girona ha acordat convocar una nova votació el proper dimarts, 1 de març. En aquesta mesa hi ha 69 censats.

Redacció / Foto: Unió Pagesos

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
84

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix