Ràdio Sant Feliu celebra els seus trenta-cinc anys al carrer

Sota el nom “35 anys, 35 veus” passaran pels micròfons de l’emissora municipal moltes de les persones que han col·laborat o treballat des de 1981.

Aquest divendres 12 de febrer l’equip del magazine matinal de Ràdio Sant Feliu (105.3 FM) El Mirall sortirà, per primer cop, a la plaça de la Vila per fer un programa especial en directe. Sota el nom “35 anys, 35 veus”, l’espai comptarà amb la participació de les entitats i associacions que col·laboren actualment com la Biblioteca Montserrat Roig i CineBaix, exdirectors de la ràdio com Paco Escribano, Esteve Crespo i Gabi Barragán, els exalcaldes de Sant Feliu, Francesc Baltasar i Ángel Merino, i tot un grup de persones que durant aquests 35 anys han posat veu a la ràdio.

Durant la primera hora, de 10 a 11 h, es parlarà de la primera etapa de l’emissora, des de 1981 fins 1993, amb la presència entre d’altres, d’Isabel Huguet, Fina Sánchez o Joan Llongueras. A continuació, i fins a les 12 h, el programa tractarà la dècada entre 1993 i 2003, any d’inauguració dels actuals estudis de Ràdio Sant Feliu, amb locutors com Eva García, Sergi Sánchez i Israel Ruiz. La darrera hora estarà dedicada als col·laboradors actuals i passaran per la plaça de la Vila locutors i periodistes com Ana Reyes, Eva Murgui o Javier Navarro. Quan acabi el programa, a les 13 h, es bufaran les 35 espelmes per commemorar l’aniversari.

El programa especial del 35è aniversari vol donar veu a tots els protagonistes de Ràdio Sant Feliu i s’emmarca també en el Dia Mundial de la Ràdio, que se celebra el dissabte 13 de febrer. En el marc del 35è aniversari, l’emissora municipal també ha posat en funcionament el nou web radiosantfeliu.cat i l’app per a dispositius mòbils, noves eines que apropen la programació de l’emissora a la ciutadania.  

Redacció / Foto: Fet a Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
84

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix