Viladecans disposa de la primera FP Dual de Farmàcia de la comarca

La finalitat principal de la presentació d’aquesta modalitat de formació és que les farmàcies s’incorporin en aquest projecte aconseguint la seva complicitat i implicació.

L'Institut Sales incorporarà estudis d’FP Dual dins el seu Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Farmàcia aquest 2016. L’equip educatiu del centre va presentar a Can Calderon al col·lectiu de farmacèutics del Baix Llobregat el projecte, que permetrà que estudiants de Viladecans alternin la formació al centre amb formació i treball a l'empresa i que puguin fer estades a les empreses mitjançant contractes laborals o beques, fet que els permeti compaginar els seus estudis amb el treball. Al Baix Llobregat, només Cornellà i Viladecans compten amb aquest cicle formatiu, que té un índex d'ocupació de gairebé un 70%.

Objectiu

La finalitat principal de la presentació d’aquesta modalitat de formació, molt desconeguda encara entre els membres del món empresarial, és que les farmàcies s’incorporin en aquest projecte aconseguint la seva complicitat i implicació, amb l’objectiu que formalitzin acords de col·laboració amb el centre públic de secundària esmentat, i contractin alumnes seus.

D’aquesta manera, s’assolirà una major inserció laboral d’aquests estudiants. Per participar d’aquesta experiència, els empresaris farmacèutics hauran de signar un conveni amb el Departament d’Ensenyament. En la jornada, una representant de l’Institut Sales va explicar el procediment a seguir per a l’adhesió al conveni dels col·legiats o de les oficines de farmàcia.

Redacció / Foto: Institut Sales

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
84

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix