Arrenca un nou programa Treball i Formació del Consell Comarcal

En aquesta nova edició, que compta amb una subvenció de més de 240.000€, el Consell Comarcal ha contractat a un total de 26 persones aturades.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat ja ha posat en marxa una nova edició del programa Treball i Formació adreçat a persones aturades no perceptores (PANP) de subsidi ni prestació per desocupació. La iniciativa té com a objectiu contractar a persones desocupades que mitjançant experiència laboral en serveis comarcals i la realització d’accions formatives puguin afavorir-ne la serva inserció laboral i la millora de la seva ocupabilitat.

Els ajuntaments que participen en aquesta edició i que han sol·licitat la prestació de serveis són: Abrera, Begues, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, Pallejà, La Palma de Cervelló, El Papiol, Sant Climent de Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat. El programa compta a una subvenció total de 241.175,62 euros, i té el cofinançament del Servei públic d’Ocupació de Catalunya, del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i del Ministerio de Empleo y Seguridad Social del Gobierno de España.

Diferents programes

El Consell Comarcal ha dissenyat diferents programes comarcals, on treballaran aquestes persones, i que estan orientats a les següents línies d’actuació: manteniment d’espais, equipaments i instal·lacions públiques;  agents cívics i suport administratiu per als serveis públics.

Redacció / Foto: Consell Comarcal del Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
83

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix